maanantai 8. heinäkuuta 2013

Fitin vyötärötreeni

Kävin viime viikonloppuna Helsingissä ja nappasin takaisintulomatkalla matkalukemiseksi mukaani Fit-lehden. En ole aiemmin kyseistä lehteä lukenut ja tykästyin siihen kovasti. Hinta oli kohtuullinen ja asiaakin lehdessä oli. Lisäksi sain lehdestä uutta puhtia treeniini. Olen jo hetken aikaa halunnut jotain uutta treeniohjelmaani, sillä vanha systeemi ei vain toimi. Joskus pitää vain uudistaa omia rutiineja.

Lehdestä nappasin siis käyttööni vyötärötreenin. Olen kuitenkin realisti enkä lähde tavoittelemaan mitään sixpackia, vaan ainoastaan hakemaan uutta salitreeniini sekä muutenkin vaihtelua liikkumiseen. Artikkelissa esiteltiin viikon ohjelma sekä liikkeet keskivartalon kuntoon saamiseksi. En ole vielä kokeillut näitä liikkeitä ja ainakin paria liikettä aion fiksata itselleni sopivammiksi, mutta uskon että ainakin tehoa löytyy! Jos ja kun saan nyt kunnon niskaotteen itsestäni, niin tulevat viikkoni liikunnan osalta tulevat näyttämään suurin piirtein tältä:

MA Kuntosaliharjoitus + Fitin treeni                     
TI Juoksulenkki
KE Kuntosaliharjoitus + Fitin treeni                     
TO Lepopäivä
PE Juoksulenkki
LA 60-90 minuuttia esim. kävelyä
SU Lepopäivä

Muokkasin artikkelissa ollutta treeniviikkoa omiin tarpeisiini sopivaksi ja tuolta se näyttäisi. Lepopäivien paikat saattavat vaihdella viikosta riippuen, mutta yritän pitää kiinni tuosta viidestä harjoituskerrasta. Tuntuu varmaan hurjalta tämän laiskottelun jälkeen, mutta olen ainakin vielä ihan innoissani. Jospa saisin tästä itselleni uuden rutiinin ja uuden ilon liikkumiseen. Kirjoittelen samalla tänne tuntemuksiani kyseisestä treenistä juoksemisen ohella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti