maanantai 9. syyskuuta 2013

Niisk

Syysflunssa iski minuun viikonloppuna ja viimeiset kaksi päivää on mennyt peiton alla niiskuttaessa. Eipä paljon harmita, kun ulkonakin on vain +24 astetta. :O Toivotaan, että selviän taudista parin päivän levolla ja loppuviikosta olisin taas lenkkikunnossa. Liian aikaisin en uskalla lähteä rehkimään, sillä haluan taudin pois kerralla.

Ennen flunssaa ehdin kuitenkin uusimaan 5 km:n lenkkini, josta olen tietysti todella iloinen. Puolessa välissä eli noin 2,5 km:n kohdalla olin jo mielestäni puolikuollut, mutta jatkoin sinnikkäästi loppuun asti. Aika jäi viime kertaisesta 13 sekuntia, mutta sillä ei tällä kertaa ollut mitään merkitystä. Tällä hetkellä tavoitteena on jaksaa juosta se 5 km oli aika mikä hyvänsä. Vasta sitten, kun juoksu alkaa helpottua, alan kiinnittää enemmän huomiota aikaan. Uskoisin, että saisin talven aikana parannettua sitä merkittävästi. Kunhan vaan flunssat pysyisivät poissa! 

TI 3.9.

Aika: 38 min 40 s
Matka: 5,15 km
Vauhti: 8,3 km/h

Vauhti pysyi suurin piirtein samana kuin viimeksi, tosin hitaita pätkiä taisi olla pari enemmän, koska aika jäin jonkin verran viime kertaisesta. Vauhti on minulle tällä hetkellä riittävä enkä nopeampaa edes pääsisi. Muuten matka jäisi vajaaksi. Mielestäni vauhti on silloin riittävä, kun kävelijät eivät mene ohi. ;) 

Sali on jäänyt taas välistä parina viikkona, mutta jos ja kun olen loppuviikosta täydessä terässä, aion mennä salille. Olen jotenkin niin innostunut juoksemisesta, että saleilu ei kauheasti kiinnosta. Toki tiedän, että se on välttämätöntä lihaskunnon kannalta ja jalkani eivät kestä juoksua, jos en käy salilla samalla. Uskon, että loppuviikosta minussa on virtaa kuin pienessä kylässä, joten varmasti saleilukin maistuu silloin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti