tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lenkkipäivitystä vol. 5

Kääk, en ole taaskaan muistanut kirjoitella tänne. Viime lenkistä on taas melkein viikko aikaa, mutta kävin sentään sen lisäksi salilla viime viikolla. Katsotaan ensin tuloksia ja analysoidaan sitten. :D

Ke 19.6.


Aika: 38 min 31 s
Juoksuvauhti: 8,2 km/h
Juoksun määrä: 27 min
Kävelyn määrä: 11 min 31 s
Matka: 5,03 km


Kuten huomata saattaa, juoksupätkä on hieman pidentynyt. Jaksoin kuin ihmeen kaupalla juosta 27 minuuttia putkeen. Seuraavana tavoitteena on se 30 min. Se olisi pitänyt saavuttaa jo muutama viikko sitten, mutta laiskotteluni vuoksi niin ei ole käynyt. Edistystä on kuitenkin tapahtunut, vaikka juoksujalat eivät olekaan vipattaneet tiuhaan viime aikoina. En tiedä miten olen saanut kuntoni pidettyä samalla tasolla. Salillakin rauta nousi yhtä helposti jollei jopa helpomminkin kuin viime kerralla (yli KUUKAUSI sitten....).

Katsotaan nyt mielenkiinnolla mihin tuloksiin pääsen kesän aikana. Vielä en aio heittää hanskoja tiskiin, vaikka työpäivän jälkeen sohva houkutteleekin enemmän kuin lenkkipolut. Pääasiahan tässä on se, että ylipäätänsä liikun ja yritän kaikin tavoin motivoida itseäni siihen. Loppujen lopuksi pidän todella paljon juoksemisesta ja salilla käymisestä, mutta jotenkin niihin lähteminen on aina yhtä hankalaa. Kesäaika on vain sellaista, että jotenkin menen johonkin off-tilaan, vaikka luulisi vaikutuksen olevan päinvastainen. Kesä on vain niin harvinaista herkkua eikä se tunnu normaalilta arjelta ollenkaan, joten se on vähän kuin olisi lomalla koko ajan, vaikka käykin töissä. Outoa, tiedän, mutta siltä kesät minusta tuntuvat. Arki ei jotenkaan pyöri samaa rataa, vaikka mitään ihmeellistä ei tapahtuisikaan. Se on jo tarpeeksi ihmeellistä, että ulkona on valoisaa ja lämmintä. :)

Tähän analysointiin onkin hyvä lopettaa tällä erää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti