maanantai 23. joulukuuta 2013

Cooperin tuloksia ja joulutunnelmaa

Viime postauksen jälkeen olen juossut Cooperin jo pariin kertaan. Kyllä, pääsin kuin pääsinkin keskitasolle. Jee! Ekalla kerralla tuntui, että puhti riitti juuri ja juuri, mutta eilen ajattelin, että olisin voinut mennä jopa hieman kovempaa. Lisäksi vedin perään vielä normaalin salitreenin! Seuraava etappi onkin 1900 m, josta on sitten vielä 300 m matkaa hyvän alarajalle. Huh. Kevääseen on onneksi vielä aikaa. ;) Alla tulokset kahdelta edelliseltä Cooperilta:

KE 11.12. JA SU 22.12.

Matka: 1810 m
Vauhti: 8,6-9,6 km/h
Keskinopeus: 9,1 km/h
Taso: keskitaso

Apua, nyt kun katson tuloksiani "paperilla", tuntuu ihan tyhmältä. Keskinopeushan on vain noin 9 km/h. Pystyn ihan varmasti parempaankin! 12 minuuttia on kuitenkin suhteellisen lyhyt aika juosta (ihanaa, että voin sanoa näin, sillä ei ole edes kovin kauaa, kun 12 minuuttia oli pisin aika jonka jaksoin juosta putkeen :D ). Tammikuulle voisin ottaa tavoitteeksi tuon 1900 m. Laskin, että keskinopeudella 9,5 km/h se olisi mahdollinen. Aikamoista matematiikkaa tämä juokseminen. ;) On huomattavasti motivoivampaa, kun pystyy konkreettisesti mittaamaan ja laskemaan omia suorituksiaan sekä arvioimaan tavoitteiden saavuttamista. Tästä onkin hyvä hiljentyä joulun viettoon...

...sillä enää YKSI yö jouluun on! :) Olen vihdoinkin virittäytynyt joulutunnelmaan. Kuusi on saanut koristeensa ja lahjat hankittu. Tänä vuonna joulu tuli hieman puskista enkä mitenkään meinannut tajuta, että sieltä se nyt taas vaan tulee. Viikonlopun aikana löysin kuitenkin itsestäni taas sen pienen tytön, joka odottaa aattoa innostuneena ja melkein näkee tonttujen kurkkivan ikkunoista. Eihän joulu enää ole samanlainen näin aikuisena kuin lapsena, mutta silti sen odottaminen ja valmisteleminen on joka vuosi yhtä ihanaa. Ja kuka nyt ei tykkäisi avata aattoiltana paketeita? ;) Joo joo antamisen ilo ja niin pois päin, mutta eikö aikuisena saisi olla itsekäs ja nauttia myös lahjojen saamisesta? Lapsena oli aivan luonnollista, että joulussa oli parasta ne lahjat ja nimenomaan niiden saaminen. Nauttikaamme siis hyvällä omalla tunnolla hyvästä ruuasta, rakkaimmistamme ja lahjojen antamisesta sekä saamisesta. Joulu on hyvin ansaittu hengähdystauko. 

Haluankin toivottaa rentouttavaa Joulua ja onnea Uudelle Vuodelle 2014! :)

kuva: weheartit.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti