sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vauhdilla uuteen vuoteen

Joulu on takana ja nyt voikin sitten alkaa odottaa kesää! ;) Elän juhannuksesta jouluun eli odotan joko kesää tai joulua. Talvessa ainoa minua miellyttävä asia on joulu, joten kun se on ohi, alan välittömästi odottaa kevättä ja kesää. Viikko sitten lenkillä ollessani en millään meinannut uskoa, että joulu on jo ohi ja eletään pian tammikuuta. Maisemat kun muistutti enemmän lokakuuta! 

Sain kuin sainkin itseni raahattua kinkkujen ja suklaiden keskeltä juoksemaan ULOS pitkästä aikaa. Tai oikeastaan pitkästä aikaa menin vanhalle kunnon lenkkipolulleni metsän siimekseen. Motivaatio oli kova, sillä joulu oli kovin syömispainotteinen. :P Ilma oli pitkästä aikaa melkein täydellinen, ei satanut ja aurinko paistoi ainakin hieman. Lämpöä oli sopivasti muutama aste. Vaikka kaikki muut valittavatkin, että kamalaa kun ei ole lunta, niin häpeäkseni myönnän, että tämä on talvi minun makuuni. Pimeää on joka tapauksessa ja lumi tietää vain liukkautta. Mieluummin muutama aste lämmintä kuin pakkasta ja liukasta. Syksyllä en osannut kuvitella juoksevani vielä joulukuun lopussa ulkona. Odotin kauhulla kymmenien metrien lumikinoksia ja 20 asteen pakkasia. Kai ne sieltä vielä minun kiusakseni tulevat...

Takaisin asiaan. Olin viime sunnuntaina juoksemassa ja tarkoituksena oli vetää kutonen. Puolessa välissä luulin taas kuolevani, mutta varmaan kinkun ja suklaan voimalla jaksoinkin loppuun saakka ja 5,95 km oli lopputulos. Jälkeenpäin en kuitenkaan ihmettele, miksi luulin henkeni loppuvan, sillä päädyin tekemään ennätykseni vitosella! :D Laitan nyt alle sekä vitosen että koko lenkin lopputulemat. 

SU 29.12.

Aika: 36,48 min
Matka: 5,15 km
Vauhti: 8,39 km/h

Aika: 42,15 min
Matka: 5,95 km
Vauhti: 8,45 km/h

Näistä tuloksista on hyvä jatkaa eteenpäin uuteen vuoteen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti