torstai 23. toukokuuta 2013

"Lenkki"päivitystä vol. 4

Otsikon heittomerkit tarkoittavat sitä, että viimeisimmän juoksupyrähdykseni tein sisällä juoksumatolla, joten en tiedä voiko sitä oikein lenkiksi kutsua. :D

Ke 22.5.

Matka: 4,07 km
Aika: 32 min
Juoksuvauhti: 8,2 km/h
Juoksun määrä: 25 min
Kävelyn määrä: 7 min

Alussa kävelin 5 minuuttia kuten ulkona ollessanikin olisin tehnyt, mutta loppupää jäi vähän vajaaksi, sillä matolla juokseminen on maailman tylsintä, joten en jaksanut juoksun päätyttyä kovin kauaa siinä enää olla. Juoksuvauhti vaihteli 8,0-8,2 km/hvälillä, mutta suurimman osan ajasta se oli tuo 8,2 km/h.  Juoksu sujui hyvin ja alussa jopa kevyesti, sillä matolla on aina helpompi juosta kuin ulkona. Lopussa meinasi kuitenkin kunto pettää, mutta jaksoin sitkeästi loppuun saakka. Jälleen kerran hyvän biisin siivittämänä tahkoin koko 25 minuuttisen loppuun. :)

Eilen oli niin inhottava vesisade, joten siksi päädyin salille juoksemaan. Tänään olin salilla ihan normisti eli tein normaalin saliohjelmani. Siitä syöksyinkin sitten kotiin siivoamaan ja nyt olen aivan naatti. Onneksi loppuillan saan viettää laatuviihteen a.k.a. Viidakon tähtösten parissa. :D Maailman paras päännollausohjelma (kiva sana!). Sohvalle siis mars!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti